Een Bredanaar is in de nacht van zondag op maandag onder bedreiging van een vuurwapen van zijn auto, zijn portemonnee en telefoon beroofd. 

Dat meldt de politie. 

Om 1.30 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een straatroof. Een bewoner van Oostmallestraat meldde dat er een man bij hem aangebeld had die zei beroofd te zijn van zijn auto.

De man verklaarde aan de politie dat hij even voor 1.00 uur in zijn auto op de kruising van de Roeselarestraat met de Merksemstraat reed, toen hij moest stoppen voor een man die overstak. 

Vuurwapen

Toen hij tot stilstand kwam stond er een man met een vuurwapen in zijn hand naast zijn auto. Er stapten vervolgens drie mannen bij hem in en onder bedreiging van het vuurwapen moest de man achterin gaan zitten. 

Ze zijn gaan rijden terwijl het slachtoffer al zijn spullen inclusief zijn pinpas met code af moest geven. Na ongeveer een half uur rondrijden werd hij uit de auto gezet in de Oostmallestraat.

Alle drie de mannen waren vermoedelijk van Antiliaanse afkomst. Ze hadden een donkere huidskleur en twee mannen hadden dreadlocks. De politie is op zoek naar getuigen die in de nacht een grijze Audi A4 gezien hebben in de wijk Wisselaar.