Een 39-jarige Bredanaar en een 35-jarige man zonder woon- of verblijfplaats zijn in de nacht van maandag op dinsdag op heterdaad betrapt bij een inbraak in een woning aan de Dorpstraat in Ulvenhout. 

De buit bestond uit elektrische gereedschappen. Het tweetal zit voorlopig vast.

Een oplettende getuige meldde dinsdag 26 mei 2015 om 00.15 uur een verdachte situatie. Enkele personen waren een renovatiepand binnengegaan dat momenteel in de steigers staat.

Later bleek dat ze de woning via een schuifraam waren binnengegaan. De daders sloegen op de vlucht toen de politie arriveerde. Eén van hen (35) kon direct worden ingerekend. Op de vluchtroute werden twee zogenaamde big shoppers gevonden met daarin gestolen gereedschap.

In het pand stond diverse andere elektrische gereedschappen klaar om mee te nemen. De andere verdachte (39) werd in Breda achterhaald en gearresteerd. De gebruikte auto van het tweetal werd in beslag genomen. Het gaat daarbij om een rode Opel Combo.

Beide mannen zijn in het belang van het verdere onderzoek in verzekering gesteld en ingesloten. De gebruikte auto en de gestolen buit werden in beslag genomen.