De behoefte om NAC te ondersteunen blijkt groot. Van de beschikbare uitvakkaarten voor Roda JC - NAC van aanstaande donderdag zijn alleen nog enkele kaarten via de supportersvereniging te koop.

Dat betekent dat NAC zich donderdag in het land van ‘de Koempels’ gesteund weet door duizend fanatieke supporters die de verplichte busreis naar het zuiden afleggen. NAC speelt om 19.45 uur de eerste van twee ontmoetingen tegen Roda JC. Zondag 31 mei wacht de thuiswedstrijd, dan om 14.30 uur.

NAC plaatste zich na een ruime 3-0-overwinning op VVV voor deze finaleronde van de play-offs. Winst is noodzakelijk, daar verlies over twee wedstrijden degradatie naar de eerste divisie betekent.

De kaartverkoop bij NAC begon maandagavond direct na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kamphuis. “Vanochtend gingen de laatste kaarten van NAC over de toonbank”, meldde NAC dinsdagmiddag op haar website. Alleen de Supportersvereniging heeft nog een paar kaarten à 29,50 euro per stuk. 

Ook voor de thuiswedstrijd zijn al honderden kaarten verkocht. Seizoenkaarthouders kunnen net als tegen VVV gratis naar binnen.

“Vak G begint al aardig vol te lopen en ook de B-Side en de middelste vakken op de eretribune wordt de spoeling dun”, aldus NAC op haar website. Kaarten voor zondag zijn beschikbaar vanaf €17.