Wegwerkers zijn maandagmorgen begonnen met het afronden van de wegwerkzaamheden aan de Tramsingel tussen de Willem Alexanderbrug en de Lunetstraat. 

Daar ontbreekt nog de toplaag. Die kon in de herfst niet worden gelegd door de te lage temperaturen. Het werk duurt volgens de planning tot en met vrijdag 22 mei. 

Behalve de asfaltdeklaag komt er ook een fietspadcoating op het wegdek. Naast  het gedeelte van de Tramsingel tussen de Lunetstraat en de Nieuwe Prinsenkade, krijgt ook de Smederijstraat  een asfaltdeklaag. Door het aanbrengen van de deklaag komen de rioolputten weer op gelijke hoogte te liggen met het wegdek.

Afgesloten

Vanwege de werkzaamheden wordt de Tramsingel tussen de Lunetstraat en de Nieuwe Prinsenkade in zijn geheel afgesloten voor al het doorgaande verkeer. Deze afsluiting duurt tot en met zaterdag 23 mei 2015 12.00 uur.

Voor de brandweer blijft de weg begaanbaar. Borden wijzen het verkeer op alternatieve rijroutes. Dit geldt voor autoverkeer en voor fietsers. De meeste bedrijven en bewoners kunnen hun pand via de achterzijde bereiken.