De Nederlandse jongensband MainStreet komt binnenkort naar Breda. De groep zal op 23 oktober een optreden geven in de Mezz.

De band maakte woensdagmiddag op Twitter hun tourprogramma bekend.

Tijdens de Play Tour 2015 spelen ze in kleinere zaaltjes "om dichterbij de fans te zijn. We maken er een hele gezellige, intieme sfeer van met onze live band en spelen veel akoestische songs", laat de band via Twitter weten.

MainStreet treedt 18 oktober ook op in de Nobel te Leiden. 21 oktober is het de beurt aan Amsterdam, want dan staat de band op het podium van Paradiso Noord. 1 november spelen de jongens in Luxor Live in Arnhem.

De jongensband trok dinsdag met hun single Dear Kitty, een ode aan Anne Frank, als de Ambassadeurs van de Vrijheid langs verschillende bevrijdingsfestivals in het land.

Junior Songfestival

MainStreet is een Nederlandse jongensband bestaande uit Nils Käller, Daan Zwierink, Owen Playfair en Rein van Duivenboden. De groep werd wereldberoemd in Nederland door hun deelname aan het Nationaal Junior Songfestival 2012.

Mainstreet was de eerste Nederlandse boyband in de geschiedenis die op nummer één debuteerde met hun eerste album. De kaartverkoop voor de concerten start aanstaande zaterdag.