Bij het Bredase taxibedrijf Peutax maken ze zich woensdag zorgen om een 49-jarige chauffeur die eerder deze woensdag zijn bus in Waalre parkeerde en zich daarna niet meer meldde. "We gaan niet uit van iets ernstigs, maar het duurt nu wel lang", laat manager Jan Suikerbuik weten.

De 49-jarige chauffeur verliet woensdagmorgen de snelweg. "Wellicht om een broodje te halen of te toiletteren", denkt Suikerbuik. Hij constateerde dat de man zijn bus netjes heeft afgesloten en zich ook had afgemeld. "Vandaar dat we geen enkele aanleiding hebben om van iets ergs uit te gaan."

Omdat het lang duurt voordat de man zich weer meldt, werd aan het begin van de middag een Burgernetbericht uitgezonden. Daarin  stond te lezen: "Waalre 10:40 uur, taxichauf. Man, 1m75, blank, 49 j, bril, krulhaar, zwarte jas met wit borstlogo, d.bl. pantalon, bl. overhemd", met de oproep zich te melden als iemand informatie heeft over de man.

Een uur later volgde nogmaals een bericht met de mededeling dat hij nog niet was aangetroffen. Daarbij ook de vermelding dat de man op zijn trui het logo van Peutax heeft staan. De chauffeur werkt al langere tijd naar volle tevredenheid voor Peutax, laat Suikerbuik weten.