Charles Lewinsky’s nieuwe roman speelt zich af in Frankrijk, het godenland waar bezoekers van NU.nl een fijne vakantie naartoe kunnen winnen. Lees snel verder en doe mee.

De verborgen geschiedenis van Courtillon speelt zich af in het fictieve Franse dorpje Courtillon, waar lang bewaarde geheimen door een nieuwkomer worden opgerakeld en de dorpsgemeenschap op losse schroeven wordt gezet.

Het dorp Courtillon mag dan door Lewinsky zijn verzonnen: het mooie Zuid-Franse dorp Le Cheylard bestaat wel degelijk, en dat is de droombestemming van de winnaar van deze Lewinsky-prijsvraag.

Doe mee en wie weet bevind jij je straks in een 17de-eeuws woonhuis, midden in het Franse decor dat Lewinsky zo meesterlijk in zijn roman weet op te roepen. Het huis staat in het hart van dit authentieke dorp met schilderachtige straatjes vol bougainville en seringen, en ligt vlak bij een levendige dorpsplein met bistro’s, cafés en elke woensdag markt met heerlijke regionale producten.

Winnen:

Een prachtreis voor 2 personen. Je stapt in Nederland op de comfortabele Zon-Thalys en arriveert (zonder overstap!) in Valence, waar een huurauto op jullie wacht. Reisdata: heen op zaterdag 3 juli en terug op 10 juli

Vanaf Valence rijd je door het machtige natuurgebied van de Ardèche naar jullie eindbestemming: een gerieflijk en volledig ingericht authentiek 17de-eeuws huis van drie etages.

Bij aankomst liggen er naast een sublieme fles regionale witte wijn 2 exemplaren van De verborgen geschiedenis van Courtillon op tafel, voor een heerlijke vakantieweek vol leesplezier.

Doen:

Heb je zin in dit Zuid-Franse decor, met de nieuwste Lewinsky en het joie-de-vivre van oorspronkelijk Frankrijk? Maak dan deze slagzin af:

Ik wil graag de nieuwe Lewinsky in dit authentieke Frans decor lezen want…

Stuur je inzending vóór zaterdag 15 mei naar lewinsky@uitgeverijsignatuur.nl ovv ‘Prijsvraag Courtillon’.


** Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.