Win een geheel verzorgde reis naar een NFL Game

London staat in het weekend van 22 oktober geheel in het teken van American football. Twee bekende teams uit de Amerikaanse National Football League (NFL) spelen dan in een uitverkocht Wembley Stadion een heuse competitiewedstrijd. De Tampa Bay Buccaneers en de Chicago Bears zullen de Europeanen in hun greep houden met harde hits, touchdowns en mooie Cheerleaders!

Jij kunt exclusief bij deze game aanwezig zijn. In samenwerking met televisiezender ESPN America bieden we namelijk een geheel verzorgde reis voor twee personen (vliegticket, hotel, vervoer van en naar stadion), inclusief tickets voor deze geweldige game! Het enige dat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen!

Mocht je onverhoopt niet tot de prijswinnaars behoren dan kun je voor de tv met ESPN America ook goed uit de voeten. De zender is via alle grote kabelaars te krijgen. Wil je meer informatie over de zender, geef je via deze link op voor de sportieve nieuwsbrief.

 

 

Tip de redactie
Let op: Je browser is verouderd waardoor de website niet goed wordt weergegeven. Meer informatie over browser ondersteuning