Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over onderwerpen die jij interessant vindt? Dat kan eenvoudig in de app van NU.nl, door ze te volgen op de speciale pagina Mijn NU. Zo werkt het:

1. Klik onder een artikel op een onderwerp dat je wilt volgen

Onder elk artikel op NU.nl staan onderwerpen die je kunt volgen.

2. Volg met of zonder meldingen

Als je op een onderwerpt klikt, krijg je de optie om het met of zonder meldingen te volgen. Wil je echt als eerste weten wat er speelt? Zet dan de meldingen aan en we sturen je een pushbericht als we een nieuw artikel publiceren.

3. Ga naar de sectie Mijn NU

Klik in het menu onderaan het scherm op het icoon Mijn NU om naar de speciale pagina te gaan.

4. Meer interessant nieuws voor jou

Op Mijn NU vind je ook een overzicht van actuele onderwerpen en andere dingen die voor jou interessant kunnen zijn. Klik op Volgen om ook deze aan Mijn NU toe te voegen.

5. Het laatste nieuws in een handig overzicht

Bovenaan de sectie Mijn NU vind je een overzicht van het laatste nieuws over alle onderwerpen die je volgt. Handig voor als je meer dan één nieuwsgebeurtenis volgt.

6. Je eigen voorpagina

Onder het blok Mijn Nieuws zie je alle onderwerpen die je volgt. Zo maak je jouw eigen voorpagina.

Heb je vragen over Mijn NU? Mail ons dan op redactie@nu.nl.