NUlab is op zoek naar enthousiaste gebruikers die mee willen helpen om onze apps en website nog beter te maken. Je kunt ons helpen door je op te geven als tester voor NU.nl.

Bij NU.nl vinden wij de wensen, ideeën en meningen van onze gebruikers erg belangrijk en willen we jou graag betrekken bij de ontwikkeling van onze nieuwe functionaliteiten.

Als tester kom je eens in de zoveel tijd bij ons langs op de redactie in Hoofddorp voor een interview of een gebruikstest. Ook krijg je als één van de eerste toegang tot de nieuwste functies van de apps van NU.nl. De app kun je gewoon thuis op de bank testen en gebruiken en online je feedback geven.

Aan de hand van jouw feedback gaan wij onze apps verbeteren en nadenken over nieuwe functies. Na elke feedbackronde of wijziging verschijnt er een korte samenvatting van de punten op de pagina van NUlab, zodat je precies weet wat jij hebt bijgedragen aan NU.nl.

Als tester voor NU.nl is het vanzelfsprekend dat je NU.nl-gebruiker bent en bekend bent met het merk. Het testen van NU.nl als gebruiker is geheel vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Eens in de zoveel weken is er een moment waarop je een betaversie kan testen of zijn er interviews. De tijd die je hieraan kwijt bent zal per keer verschillen. De reiskosten die je maakt voor de interviews bij ons op kantoor zullen wij vergoeden. Door op onderstaande link te klikken en de vragen in te vullen geef je je definitief op. Na het invullen nemen we binnen een paar dagen contact met je op.

Klik hier om je op te geven.