Sanoma ondergaat een snelle digitale transformatie naar een meer datagedreven omgeving. We zoeken dynamische individuen die onderdeel willen zijn van dit belangrijke proces en ons gaan leiden naar nieuwe groei-initiatieven. 

NU.nl is het grootste digitale nieuwsmerk van Nederland, dagelijks bereiken we meer dan 2,7 miljoen mensen. Ons doel is om niet alleen de belangrijkste bron van nieuws te zijn maar ook om ervoor te zorgen dat dit nieuws op het juiste moment de juiste doelgroep bereikt.

We leggen de lat hoog met betrekking tot innovatie, hebben een open cultuur, stimuleren multidisciplinair werk en steken onze trots om de grootste speler te zijn in de markt niet onder stoelen of banken.

Als conversiespecialist van NU.nl ga je voor veel impact zorgen. In het digitale landschap liggen de kansen voor NU.nl voor het oprapen. Het is voor een conversiespecialist een fantastische omgeving je te ontwikkelen bij één van de grootste digitale merken van Nederland.

Je zal onderdeel worden van een gespecialiseerd groeiteam (met o.a. een designer en een developer). Je gaat daarnaast met de beste tools werken en het budget wordt gedragen door topmanagement met als belangrijkste doel een meer datagedreven werkomgeving te creëren.

Jij bent/hebt:

- gepassioneerd voor digitale groeioptimalisaties (growth hacking)

- een ontoombare drive om het beste nieuwsproduct van de wereld te maken

- in staat om businesswensen om te zetten in functionele experimenten/onderzoeken

- minimaal twee jaar ervaring op het gebied van conversie-optimalisatie

- fervent gebruiker van Google Analytics of Mixpanel, en VWO of Optimizely

- communicatief en sociaal sterk

Ben je geïnteresseerd in deze functie (40 uur per week, standplaats: Hoofddorp)? Stuur dan jouw CV en motivatie gericht aan Jorik Dopmeijer, Head of Product NU.nl naar: jorik@nu.nl. Voor vragen of meer informatie kun je telefonisch contact opnemen via 0641040111.