Vacature: NU.nl zoekt freelance redacteur Uitgaan

NU.nl is ter versterking van de redactie op zoek naar een flexibele freelance Redacteur Uitgaan.

Voor de redactie van ons nieuwe katern Uitgaan zijn we op zoek naar een cultuurjunk met een grote liefde voor  journalistiek die op wisselende tijden beschikbaar is.

Het gaat om gemiddeld zo’n 24 uur in de week, zowel op doordeweekse dagen als in het weekend. We werken met een grotendeels vast rooster, maar flexibele inzetbaarheid is een meerwaarde.

We zoeken iemand met een journalistieke achtergrond die snel en accuraat kan werken en niet bang is voor de 'constante deadline' van NU.nl.

Onze toekomstige freelancer is gek op het maken van ‘wat is er dit weekend te doen?’-lijstjes en verveelt zich nooit in zijn vrije tijd.

Hij of zij weet welke grote exposities binnenkort worden geopend, welke films je niet mag missen, op welke festivals je volgend jaar moet zijn en hoe je ze overleeft. Maar ook hoe je tóch nog aan kaarten kunt komen voor dat ene concert dat al maanden is uitverkocht.

Tijdens je dienst zorg je ervoor dat onze Uitgaansrubriek actueel is. Je kijkt vooruit, brengt in kaart welke belangrijke culturele evenementen binnenkort plaatsvinden, bedenkt en schrijft nieuwsverhalen en interviews.

Ervaring in de internetjournalistiek is een pré, je kent in ieder geval de weg op internet in het algemeen en sociale media in het bijzonder.

Interesse? Stuur dan je motivatie (in body van de mail) en CV naar Chris Helt, samensteller Entertainment & Uitgaan van NU.nl: chris@nu.nl - ovv. Freelancer Uitgaan

Tip de redactie