Vacature: NU.nl zoekt een fulltime techredacteur

NU.nl is op zoek naar een fulltime techredacteur.

Als techredacteur ben je werkzaam op onze techredactie die verder bestaat uit een Chef, Samensteller en diverse freelance redacteuren. Je bent samen met onze Samensteller verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsstroom op de techrubriek.

Je zorgt dat het laatste technieuws het eerst op NU.nl staat, je maakt ingewikkelde onderwerpen begrijpelijk voor een breed publiek, schrijft reviews en maakt achtergrondverhalen.

We zoeken iemand die journalistieke ervaring heeft en al eerder gewerkt heeft op een online redactie. Je schrijft foutloos, bent bekend met video en hebt affiniteit met en kennis van de techwereld in de breedste zin van het woord.

Je bent bekend met de activiteiten van alle grote techbedrijven, bent op de hoogte van de trends en veranderingen op de smartphone-, tablet- en pc-markt en verdiept je in het debat rond privacy, wetgeving op het gebied van tech en sociale media.

Tot slot weet je welke Nederlandse en internationale nieuwsbronnen je in de gaten moet houden, maar houd je ook zelf contact met techbedrijven, regel je interviews en ga je op zoek naar eigen nieuws.

Wij bieden je een prettige werkomgeving op een jonge redactie en een marktconform salaris. Interesse? Stuur je cv en motivatie naar colin@nu.nl.

Tip de redactie