NU.nl is ter versterking van de nieuwsredactie op zoek naar een flexibele freelance nachtredacteur.

Als nachtredacteur werk je om de twintig dagen vijf nachten aaneengesloten vanuit huis. Je houdt de site actueel, zorgt voor aanvulling en verrijking van de berichten en houdt alle nieuwsbronnen nauwlettend in de gaten. In de nacht werk je voor alle nieuwskaternen van NU.nl.

Naast de nachtdiensten doe je ook minimaal eens per maand een dagdienst vanaf de redactie in Hoofddorp. Flexibele beschikbaarheid voor meer dagdiensten is heel welkom. 

We zoeken iemand met een journalistieke opleiding en goede neus voor nieuws, die snel en accuraat kan werken en niet bang is voor de 'constante deadline' van NU.nl. Ervaring in de internetjournalistiek is een pré, je kent in ieder geval de weg op internet in het algemeen en sociale media in het bijzonder.

Je bent beschikbaar om vanaf september ingewerkt te worden op de redactie (op werkdagen) en kan vanaf begin oktober gaan meedraaien in het nachtrooster. 

De redactie van NU.nl bestaat uit een enthousiast team dat nauw samenwerkt om altijd de eerste te zijn met het laatste nieuws.

Interesse? Stuur dan uiterlijk 31 augustus motivatie (in body van de mail) en CV naar Lindsay Mossink, chef redactie Algemeen & Economie van NU.nl: lindsay@nu.nl - ovv. Freelance nachtredacteur