NU.nl is ter versterking van de economieredactie op zoek naar een flexibele freelance redacteur.

Voor de economieredactie zijn we op zoek naar een echte nieuwsjunk die in wisseldiensten kan werken, op werkdagen vanaf de NU.nl-redactie in Hoofddorp en in weekenden vanuit huis. Je werkt voor het economiekatern van NU.nl, maar affiniteit met de rubrieken Binnenland, Buitenland en Politiek is een pré.

Het gaat om gemiddeld zo'n 10 à 15 uur in de week. We werken met een rooster dat altijd een paar maanden vooruit gaat, flexibele inzetbaarheid is gewenst.

We zoeken iemand met een afgeronde journalistieke opleiding, goede neus voor nieuws en aantoonbare affiniteit met ondernemersnieuws. Je kunt snel en accuraat werken, bent niet bang voor de 'constante deadline' van NU.nl en hebt ervaring in de internetjournalistiek.

Tijdens diensten zorg je vooral voor het verwerken van nieuws dat van de persbureaus komt en het verrijken daarvan. Daarnaast maak je ook eigen berichten. 

De economieredactie van NU.nl bestaat uit een klein en enthousiast team dat nauw samenwerkt om altijd de eerste te zijn met het laatste nieuws.

Interesse? Stuur dan uiterlijk vrijdag 2 september motivatie (in body van de mail) en CV naar Lindsay Mossink, chef redactie Algemeen & Economie van NU.nl: lindsay@nu.nl - ovv. Freelancer economieredactie