Vanaf dinsdag ligt de Olympische Spelen-special van NUsport in de winkel. Daarnaast pakken we online uit.

Er wordt hier en daar wel een wenkbrauw opgetrokken als ik op de redactie vertel wat we van plan zijn te maken voor de Olympische Spelen: een speciale tv-gids, samen met Veronica Magazine. Op papier.

NU.nl, het grootste digitale nieuwsmerk van Nederland, gaat iets van papier maken?

Toch is het zo. We hebben speciaal voor de Olympische Spelen een tv-gids gemaakt, zodat je handig in één oogopslag kunt lezen wanneer de Nederlanders in actie komen en wanneer andere belangrijke evenementen in Rio op het programma staan.

Voor mij is dat logisch. NU.nl heeft namelijk een verleden.

NUsport

Dat zit zo: in 1998 verscheen de eerste editie van Sportweek. Dit tijdschrift sloot in 2010 een samenwerking met de sportredactie van NU.nl. NUsport, dat daaruit ontstond, heeft vier jaar bestaan.

Het is niet zo dat we nu weer op regelmatige basis een tijdschrift gaan maken, maar rond grote evenementen sluiten we het zeker niet uit.

De NUsport-special over de Olympische Spelen krijg je deze week gratis bij Veronica Magazine en AutoWeek.

NUmedaille

Natuurlijk gaan we op NU.nl ook genoeg doen.

Zo vind je vanaf dinsdag een speciaal Rio-katern op de voorpagina van NU.nl. We hebben verslaggevers in Brazilië en pakken uit met nieuws, interviews, liveblogs, video’s en vooruitblikken.

Als een Nederlander goud wint, pushen we dat naar de 3,5 miljoen mensen die onze belangrijke nieuws-push aan hebben staan.

Wil je van elke medaille die een Nederlander in Rio wint een push ontvangen? Klik dan onder dit bericht op ‘NUmedaille’, en dan op ‘Mijn bericht + pushbericht’.