NU.nl is ter versterking van de mediapartnerredactie op zoek naar flexibele freelance redacteuren. 

Tijdens diensten ben je verantwoordelijk voor de berichten van onze regio- en mediapartners. De redacties van deze titels plaatsen zelf hun stukken op NU.nl. Voorbeelden zijn de Zeeuwse uitgever De Bode, het Amsterdamse AT5 en Lindanieuws.

Onze mediapartnerredactie monitort deze berichten, verzorgt eindredactie en vraagt waar nodig om aanvulling op deze berichtgeving. De mediapartnerredacteur staat in nauw contact met de mediapartners en is de schakel tussen hen en de redactie van NU.nl.

We zijn op zoek naar (junior) redacteuren met een journalistieke opleiding, goede neus voor nieuws en ervaring met eindredactioneel werk. Je kunt snel en accuraat werken en hebt ervaring in de internetjournalistiek. 

Het gaat om gemiddeld zo'n twee tot drie dagen in de week. We werken met een rooster dat altijd een paar maanden vooruit gaat, flexibele inzetbaarheid is echter gewenst. Op werkdagen werk je vanaf de NU.nl-redactie in Hoofddorp en in het weekend vanaf onze redactie in Amsterdam. 

Meer informatie over de mediapartners op NU.nl vind je hier.

Interesse? Stuur dan uiterlijk maandag 9 mei motivatie (in body van de mail) en CV naar Lindsay Mossink, chef redactie Algemeen & Economie van NU.nl: lindsay@nu.nl - ovv. Freelancer mediapartners