NU.nl is begonnen met het versturen van een ochtendnieuwsbrief. We vertellen u van maandag tot en met zaterdag rond 6.00 uur per e-mail wat het nieuws wordt en wat er die nacht is gebeurd. 

Ook doen we een rondje langs de velden: wat melden andere media deze ochtend? En we brengen leuke feitjes zodat u uw dag goed kunt beginnen.

Bekijk enkele passages uit de ochtendnieuwsbrief die onze leden deze week in hun mailbox zagen verschijnen.

Uit de nieuwsbrief van maandag 1 februari 2016:

"Goedemorgen!

Dit gaat er vandaag, op maandag 1 februari, in ieder geval gebeuren.

De Amerikaanse voorverkiezingen gaan van start. Tijdens deze 'caucus' in Iowa mogen leden van de Democraten en de Republikeinen hun voorkeurskandidaat opgeven. Wie in Iowa verliest, haalt het vaak niet tot de slotronde. We hebben een handleiding voor je opgesteld over deze voorverkiezingen."

Uit de nieuwsbrief van dinsdag 2 februari 2016:

"Dit melden andere media deze ochtend:

Een bonus met je collega's: Volgens de Vlaamse zakenkrant De Tijd is de groepsbonus populairder dan ooit. Door het uitgeven van gezamenlijke bonussen kunnen bedrijven slimme doelstellingen stellen en hun werknemers als groep motiveren om deze te halen. Lees het hele artikel in Blendle (€). "

"Leuk om te weten voordat je de deur uitgaat:

In de VS wordt vandaag Groundhog Day, ofwel bosmarmottendag, gevierd. Dit is dé dag om het einde van de winter te vieren en voor fans om de gelijknamige, wereldberoemde comedy met Bill Murray te bekijken. Benieuwd? In het Amsterdamse Eye draait hij vandaag."

Morgenochtend ook de ochtendnieuwsbrief ontvangen? Meld u hier aan.