NU.nl is ter versterking van de nieuwsredactie op zoek naar flexibele freelance redacteuren.

Voor de algemene redactie zijn we op zoek naar echte nieuwsjunks die in wisseldiensten kunnen werken, deels vanuit huis en deels vanaf de NU.nl-redactie in Hoofddorp.

Het gaat om gemiddeld zo’n 10 à 15 uur in de week, zowel overdag als ’s avonds en zowel op werkdagen als in het weekend. We werken met een rooster dat altijd een half jaar vooruit gaat, flexibele inzetbaarheid is echter wel prettig.

We zoeken iemand met een afgeronde journalistieke opleiding en goede neus voor nieuws, die snel en accuraat kan werken en niet bang is voor de 'constante deadline' van NU.nl. Ervaring in de internetjournalistiek is een pré, je kent in ieder geval de weg op internet in het algemeen en sociale media in het bijzonder.

Tijdens diensten zorg je vooral voor het verwerken van nieuws dat van de persbureaus komt en het verrijken daarvan. Daarnaast verzorg je ook eigen berichten. Je werkt voor alle nieuwskaternen van NU.nl. 

Interesse? Stuur dan uiterlijk vrijdag 20 november motivatie (in body van de mail) en CV naar Lindsay Mossink, chef redactie Algemeen & Economie van NU.nl: lindsay@nu.nl - ovv. Freelancer nieuwsredactie