NU.nl gaat de Nijmeegse Vierdaagse live verslaan. Van 21 tot en met 24 juli maken we uitzendingen met beelden van lopers en toeschouwers die langs de kant staan. Doet u mee?

Nadat we eerder al NUlive-uitzendingen maakten rondom de Tourstart en op Bevrijdingsdag, gaan we bij dit evenement vier dagen achter elkaar livestreamen, van ‘s morgens vroeg tot begin van de middag.

Een redacteur van NU.nl loopt mee, natuurlijk met een cameraatje dat u regelmatig voorbij zult zien komen op de livestream.

Loopt u zelf mee met de Nijmeegse Vierdaagse of staat u langs de kant? U kunt ook bijdragen aan de uitzending van NU.nl! De enige voorwaarden zijn dat u een iPhone hebt (de app voor Android is nog niet klaar) en dat u minstens enkele minuten wilt streamen.

Meedoen?

Stuur een mail naar mark@nu.nl en laat ons weten of u meeloopt of toeschouwer bent. Ook als u vragen hebt, kunt u dat mailadres gebruiken.

We laten u zo snel mogelijk weten of u mee kunt doen. U krijgt dan instructies voor het downloaden en gebruiken van de app waarmee u gaat streamen. Het gaat hier nadrukkelijk om een test.

Als u meedoet, komen uw beelden bij de redactie binnen. De regie kiest welke beelden op welk moment daadwerkelijk worden uitgezonden. Bij uw beelden zal uw naam worden vermeld. Via de app kunnen redactie en gebruiker met elkaar communiceren.