Vacature: Freelance coördinator NUregio plm 20 uur per week

Ter tijdelijke versterking van de (regio)redactie is NU.nl voor een periode van 4 à 6 maanden op zoek naar een coördinator/redacteur (freelance) voor circa 20 uur per week. (Gesloten)

Als coördinator ben je de schakel tussen de (regio)redactie van NU.nl en die van de partners met wie we redactioneel en commercieel samenwerken. 

Je zet samen met de hoofdredactie de lijnen van NUregio verder uit en legt en onderhoudt contacten met externe partijen. 

Bovendien stuur je een kleine groep van enthousiaste regioredacteuren aan. De werkzaamheden vinden plaats vanaf de redactie van NU.nl in Hoofddorp. Maar omdat je soms ook elders in het land zult moeten afspreken, is het hebben van een rijbewijs handig.

We zoeken iemand met een journalistieke achtergrond, ervaring met internetjournalistiek en affiniteit met lokaal en regionaal nieuws. Bij voorkeur heb je ook enige ervaring in het aansturen van redacteuren.

Over NUregio: Met - inmiddels zeven - regionale katernen wil NU.nl nog relevanter worden voor het publiek. De regiopagina's worden gemaakt door de eigen redactie, in samenwerking met diverse regionale partners. 

Reageren? Dat kan door uiterlijk vrijdag 20 februari een korte motivatie en CV te sturen naar Wilma Haan, adjunct-hoofdredacteur van NU.nl: wilma@nu.nl (ook voor meer informatie).

Lees meer over:

NUwerk

Tip de redactie