Wegens succes herhaald: NU.nl verslaat ook dit jaar de eindexamens in het voortgezet onderwijs in samenwerking met Scholieren.com.

Van 12 tot en met 27 mei is in dit dossier al het laatste nieuws over en opmerkelijke gebeurtenissen rond  de eindexamens te vinden, wordt er voorbeschouwd op wat komen gaat en lees je ervaringen van de examenkandidaten uit het hele land.

Bovendien vind je alle antwoorden onmiddellijk na publicatie in dit overzicht. De examen-antwoorden worden dagelijks rond 14.00 en 17.00 uur vrijgegeven.

Volg ons ook op Twitter en Facebook om de laatste updates onmiddellijk in je timeline te ontvangen.

Dankzij de samenwerking met Scholieren.com heeft NU.nl tientallen extra ogen en oren op middelbare scholen in het hele land. Bovendien onderhoudt Scholieren.com nauw contact met vakbond LAKS en het College van Examens, zodat NU.nl ook snel nieuws hoort over problemen bij examens, klachten en andere opvallende zaken.

Dat is voor ons een mooie manier om de scholieren onder onze lezers nog beter te bereiken en hen te voorzien van alle informatie die ze nodig hebben tijdens de spannendste periode uit hun middelbare schooltijd.

Een club van zes getalenteerde jonge bloggers zit gedurende de hele examenperiode op de redactie van NU.nl en verzorgt onder leiding van Scholieren.com-hoofdredacteur Chris Heijmans het laatste nieuws.

"Samenwerken met NU.nl biedt ons een mooi extra podium, waardoor we ons blog - dat wordt gemaakt door een 20-koppige scholierenredactie - nog meer onder de aandacht kunnen brengen”, aldus Heijmans.

Heb je opmerkingen of tips voor de redactie? Mail dan naar eindexamens@nu.nl.

Tip voor iphone/ipad-gebruikers: Abonneer je op het eindexamennieuws door hieronder op het filter ‘Eindexamens’ te tikken en te kiezen voor ‘Mijn nieuws’ of ‘Mijn nieuws + pushbericht’.