De politie in Noord-Holland is een onderzoek gestart naar mysterieuze verwondingen die een 22-jarige man uit Tuitjenhorn dit weekend heeft opgelopen. De man herinnert zich niet wat er met hem is gebeurd.

De 22-jarige werd zondagochtend vroeg met diverse verwondingen in en aan zijn gezicht door een onbekende vrouw naar zijn woning gebracht.

Gezien de ernst van zijn verwondingen is de man naar een ziekenhuis gebracht en daar nagekeken. Mogelijk is hij slachtoffer geworden van een mishandeling, meldt de politie.

Vanwege geheugenverlies kan het slachtoffer zich volgens de politie niet meer herinneren wat hem is overkomen en hoe hij de verwondingen heeft opgelopen.

Vrienden van de man hebben hem zondag rond 4.00 uur voor het laatst gezien in "de horeca van Schagen", aldus de politie. Op dat moment was hij nog niet gewond. De man werd rond 4.45 uur door de vrouw thuis afgeleverd.

De politie is op zoek naar mensen die hem tussen 4.00 en 4.45 uur hebben gezien in of rond Schagen of het nabijgelegen dorp Tuitjenhorn. Ook is de politie op zoek naar de vrouw die hem thuisbracht.