Twee personen zijn woensdag gewond geraakt bij een steekpartij in een Albert Heijn in het centrum van Den Haag. De politie meldt dat de verdachte op de vlucht is.

De hulpdiensten kregen rond het middaguur een melding over een brand en een steekincident in de supermarkt aan de Grote Marktstraat, meldt de politie. Die brand is inmiddels geblust.

Een woordvoerder van de politie meldt dat er mogelijk is een verband is tussen de brand en de steekpartij. Of dat ook daadwerkelijk zo is, wordt momenteel onderzocht. Over de toedracht van de steekpartij is nog niets bekend.

De verdachte is na het steekincident gevlucht. Bij de zoektocht naar de dader wordt een politiehelikopter ingezet. Mensen die de man zien, worden verzocht 112 te bellen. De politie deelt onder meer op Twitter het signalement van de man.

Gewonden overgebracht naar ziekenhuizen

De twee gewonden zijn door de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Op foto's is te zien dat in ieder geval een van hen een supermarktmedewerker is. Meer informatie over hun toestand is niet bekendgemaakt.

Albert Heijn laat weten druk bezig te zijn met de situatie. De winkel in het centrum van Den Haag is momenteel gesloten. Het personeel wordt elders opgevangen.

Hulpdiensten op de been na steekpartij in Haagse supermarkt
42
Hulpdiensten op de been na steekpartij in Haagse supermarkt