Het wordt een frisse week met veel zon en hier en daar een bui. Aan het einde van de week gaat het op veel plaatsen een graadje vriezen.

Maandag en dinsdag wisselen zon en wolkenvelden elkaar af en wordt het 9 of 10 graden. Er waait een zwakke tot matige zuidwestenwind.

Woensdag laat de zon zich wat vaker zien, waardoor het warmer zal voelen dan de 10 graden die voorspeld is. In de nacht van woensdag op donderdag kan er hier en daar een bui vallen. De rest van de donderdag blijft het bewolkt, maar droog, met een maximumtemperatuur van 10 graden.

In de nacht van donderdag op vrijdag klaart het op, waardoor de temperatuur daalt. Landinwaarts kan het die nacht gaan vriezen. Vrijdag overdag is er veel zon en geen wind, waardoor de temperatuur oploopt naar 9 graden.

Vrijdagavond koelt het weer af en in de nacht van vrijdag op zaterdag kan het op veel plaatsen een graadje vriezen. Zaterdag wordt het niet warmer dan 6 graden, de eerste echt koude novemberdag. Wel blijft het droog en laat de zon zich geregeld zien.

Ook zondag wordt het niet warmer dan 6 graden, maar is er wel opnieuw veel zon.

Bekijk hier het volledige weerbericht op jouw locatie. Je vindt het weerbericht ook altijd bovenaan de voorpagina.