In een week waarin Nederlanders worden opgeroepen om vooral binnen te blijven vanwege het coronavirus, schijnt buiten de zon. De maximale temperatuur ligt de hele week rond de 10 graden en er staat een matige, maar wel koude, wind.

De week begint maandag zonnig. Het wordt maximaal ongeveer 9 tot 10 graden. Er staat een overwegend matige zuidoostenwind.

De dagen na maandag staat er geleidelijk minder wind. Wel kan deze koud aanvoelen. De gevoelstemperatuur is op sommige momenten mogelijk slechts 4 graden. Aan zee kan de wind in de ochtend en avond tijdelijk aansterken tot vrij krachtig.

Het grootste gedeelte van de week is het droog. Overdag blijft het overwegend zonnig. Het blijft gemiddeld ongeveer 10 graden. De maximumtemperaturen liggen enkele graden onder de normale temperatuur voor de tijd van het jaar. In de nachten en vroege ochtenden kan het licht gaan vriezen.

Vanaf donderdag neemt de kans op bewolking iets toe, maar ook dan blijft het meestal droog. De kans op neerslag ligt dan rond de 20 tot 30 procent.

Meld je aan Wil jij elke dag het weerbericht ontvangen?