De politie heeft een tekening laten maken van hoe de onbekende vrouw in Westdorpe er mogelijk heeft uitgezien voor haar dood. De zogeheten ante-mortemtekening zal dinsdagavond in Opsporing Verzocht getoond worden, maakt de politie bekend.

De tekenaar heeft de schets gemaakt op basis van de gezichtsbouw en -structuur.

Het onderzoeksteam van de politie hoopt dat familieleden of bekenden van de doodgeschoten vrouw haar herkennen. De politie heeft al meer dan vierhonderd tips gekregen, maar dit leverde niet de identiteit van de vrouw op.

Het lichaam van de vrouw is op 22 juni aangetroffen in een weiland in de Zeeuwse plaats Westdorpe vlak bij de Belgische grens. Het onderzoeksteam heeft daarom veel vermissingszaken in Nederland en België al onderzocht. DNA-materiaal, vingerafdrukken en gebitsgegevens zijn daarvoor vergeleken.

Het slachtoffer is volgens de politie elders doodgeschoten en vervolgens in het weiland achtergelaten. Enkele dagen na haar overlijden werd ze gevonden. De vrouw droeg geen kleding. Wel werd een vuilniszak met daarop een Franse tekst nabij haar lichaam gevonden.

Vorige maand heeft de vrouw een anoniem graf in Terneuzen gekregen. De politie heeft ook een foto van haar gezicht gedeeld (waarschuwing: deze foto kan als schokkend worden ervaren).