De identiteit van een van de mannen die betrokken was bij de mishandeling van een Rotterdamse agent bij een trouwstoet vorige week is bekend. De agent werd vorige week vrijdag bewusteloos geslagen.

De man staat gesignaleerd, meldt de politie. Tot nu toe zijn er nog geen aanhoudingen verricht.

Vorige week vrijdag werd de trouwstoet door agenten gecontroleerd omdat er klachten waren binnengekomen over onnodig toeteren en gevaarlijk rijgedrag. Een van de betrokkenen werd gearresteerd, nadat hij weigerde zich te legitimeren.

Toen de man één handboei om had, kwam een andere man uit de groep naar voren en sloeg hij de agent bewusteloos. Het tweetal vluchtte daarna.

De identiteit van de man die de klap heeft uitgedeeld is nog niet bekend, maar de politie kan wel melden dat hij "vermoedelijk een grijs pak aan had, wat opviel omdat de rest vooral donkere pakken droeg".

Politie zoekt beelden van mishandeling

Volgens de politie is er uitgebreid gesproken met het gezelschap, maar laten zij niets los over de twee mannen. De politie is daarom nog op zoek naar getuigen en beelden van het incident.

Eerder deze week liet een woordvoerder van de politie weten dat het naar omstandigheden goed gaat met de agent. Volgens zijn vrouw vermijdt hij licht en geluid.