Elke dag selecteert NU.nl de meest in het oog springende beelden. Zondag 7 juli: Oranjevrouwen spelen WK-finale, zoektocht naar vermiste Loes (18) uit Epe en Jumbo-Visma wint de tweede etappe van de Tour de France.

De Oranjevrouwen speelden zondagmiddag de finale van het wereldkampioenschap tegen de Verenigde Staten. Voor de verloren finale waren de supporters van Nederland nog hoopvol. (Foto: ProShots)

Spanning tijdens de WK-finale van de Oranjevrouwen tegen de Verenigde Staten in de Franse stad Lyon. (Foto: ProShots)

De politie startte zondag een zoektocht naar de vermiste achttienjarige Loes uit Epe. Zij vertrok op de fiets in de nacht van vrijdag naar zaterdag rond 4.00 uur van een feestje in Oene waarna niemand meer iets van haar heeft vernomen. De vrouw is voor het laatst gezien in de buurt van de Deventerweg/Vloeddijk. (Foto: Pro Shots)

De Afrikaanse Unie (AU) heeft zondag op een topbijeenkomst in Niger de Afrikaanse Continentale Vrijhandelszone (AfCFTA) getekend na zeventien jaren van onderhandelingen. Vorig jaar wees Nigeria, het land met de grootste economie van Afrika, het verdrag af uit angst voor de eigen lokale economie. Maar het land veranderde onlangs toch van gedachte. (Foto: AFP)

Ook de tweede etappe van de Tour de France schreef Jumbo-Visma op zijn naam. Zaterdag won Mike Teunissen en zondag won de Nederlandse wielerploeg de ploegentijdrit. Teunissen behoudt daardoor de gele trui. (Foto: ProShots)