De politie heeft zondagmiddag een lichaam gevonden in de zoektocht naar de vermiste Loes (18), de jonge vrouw die in de nacht van vrijdag op zaterdag verdween. De ontdekking is gedaan in Oene, nabij de plaats waar de jonge vrouw voor het laatst is gezien.

Volgens aanwezigen was de vader van de jonge vrouw aanwezig op de locatie, maar is hij inmiddels met de politie weggereden.

De identiteit van de gevonden persoon is door de politie nog niet bekendgemaakt. De politie heeft urenlang onderzoek gedaan op de plek waar het lichaam werd gevonden.

Rond 22.00 uur meldde de politie dat het onderzoek is afgerond. Over de uitslag daarvan hoopt de politie voor middernacht meer bekend te maken.

Loes verdween na bezoeken van feest

De achttienjarige Loes verdween na een feest in de Gelderse plaats. Ze werd even voor 4.00 uur voor het laatst gezien.

De jonge vrouw vertrok op een elektrische fiets in de richting van Vaassen. Toen ze zaterdagmiddag niet op haar werk verscheen werd alarm geslagen. De politie merkte haar vermissing aan als urgent, omdat het niet iets voor Loes was om zomaar te verdwijnen.

De politie zette een helikopter en een boot in om de achttienjarige te vinden. De vrienden van het meisje hebben zondag ook een groot gebied afgezocht.