In tegenstelling tot eerdere berichten zijn er zaterdagavond niet twee, maar drie mensen gewond geraakt bij de schietpartij in het Overijsselse dorp Beckum. Een van hen, een vrouw, ligt nog in het ziekenhuis.

Het incident vond plaats in en bij een horecagelegenheid aan de Haaksbergerstraat, waar een bruiloftsfeest met enkele honderden gasten werd gehouden.

De politie kreeg rond middernacht een melding over de schietpartij. Volgens de politie was tussen een aantal mensen onenigheid ontstaan, waarop de schietpartij ontstond.

De dader of daders zijn vermoedelijk in een auto weggereden. Het is niet duidelijk waar de ruzie precies over ging en wat de relatie van de betrokkenen met het bruidspaar was.

De drie slachtoffers, twee mannen en een vrouw, komen allemaal uit Almelo. De politie sprak eerder nog van twee slachtoffers die naar een ziekenhuis waren gebracht. De derde persoon, een man, raakte lichtgewond.

De beide mannen konden na behandeling naar huis.

Wil jij elke ochtend direct weten wat je 's nachts gemist hebt en wat er die dag gaat gebeuren? Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief!