De politie heeft dinsdag een vijftienjarige jongen gearresteerd voor de ernstige mishandeling van een leeftijdsgenoot op vrijdag in Spijkenisse. Maandag werden al twee andere verdachten aangehouden.

De beelden van de mishandeling circuleerden de afgelopen dagen op sociale media. Hierin is te zien dat het slachtoffer wordt geslagen en geschopt, zelfs als hij al op de grond ligt. Het is niet bekend wie de mishandeling heeft gefilmd.

Ook de politie heeft de beelden gezien en stelde een onderzoek in. Maandagavond meldden de eerste twee verdachten zich op het politiebureau, waarna ze werden gearresteerd. Het ging om een veertienjarige en een zestienjarige verdachte. Dinsdag werd de derde verdachte aangehouden. 

De drie zitten vast en worden verhoord door de politie. Ze worden ervan verdacht het slachtoffer ernstig te hebben mishandeld.

De politie heeft contact met het slachtoffer, maar wilde dinsdag in verband met zijn privacy niets kwijt over zijn toestand. Ook zijn leeftijd is niet bekendgemaakt.