Van de zeven verdachten die in eerste instantie door de politie waren aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het doodschieten van rapper Feis, zit alleen een 36-jarige man nog vast. De politie is nog op zoek naar de schutter.

De man die nog vastzit wordt verdacht van verboden wapenbezit. Vrijdag moet de man voor de rechter-commissaris verschijnen.

De politie is na onderzoek tot de conclusie gekomen dat geen van de zeven verdachten die de politie na de fatale schietpartij aanhield iets met de schietpartij te maken heeft.

Feis werd dinsdagochtend rond 5.00 uur doodgeschoten. De broer van de 32-jarige rapper raakte zwaargewond, maar kon wel zelfstandig het ziekenhuis bereiken.

Een ruzie in een horecagelegenheid ging waarschijnlijk vooraf aan de schietpartij op de Nieuwe Binnenweg, denkt de politie. Er werden zeven verdachten aangehouden. Daarbij loste de politie waarschuwingsschoten.

De politie zegt bruikbare tips en foto's te hebben ontvangen na een eerdere oproep en "alle zeilen bij te zetten" om de daders op te pakken.

Wil jij elke ochtend direct weten wat je 's nachts gemist hebt en wat er die dag gaat gebeuren? Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief!