Mogelijk zijn nog niet alle betrokkenen van de steekpartij bij een discotheek in het centrum van Rotterdam in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden, meldt de politie zondag. Zaterdag werden vier mensen aangehouden.

Bij de steekpartij bij discotheek Vibes op de Westersingel raakten vijf mensen gewond. Twee jongens liepen steekwonden op, een derde hoofdletsel en twee anderen raakten ook gewond. Een van hen, een 22-jarige inwoner van Ridderkerk, moest zelfs op straat een levensreddende operatie ondergaan. Hij ligt nog in kritieke toestand in een ziekenhuis.

De steekpartij kwam uit het niets. Uit onderzoek blijkt dat toen een vriendengroep zaterdag rond 5.00 uur de discotheek verliet, een aantal anderen zonder enige aanleiding ruzie met hen zocht. Vrijwel direct werd grof geweld gebruikt.

Een verdachte, een 31-jarige Rotterdammer, werd meteen na het incident gearresteerd. Korte tijd later werden in Ridderkerk nog drie verdachten in een auto aangehouden. Dat zijn twee mannen en een vrouw.

De politie is op zoek naar filmpjes en foto’s die die nacht zijn gemaakt door uitgaanspubliek bij de discotheek.

Wil jij elke ochtend direct weten wat je 's nachts gemist hebt en wat er die dag gaat gebeuren? Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief!