Bij een steekincident op de Westersingel in het centrum van Rotterdam zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag drie personen gewond geraakt. Een van de slachtoffers, een 22-jarige man, verkeert in levensgevaar. 

Ook een andere man raakte zwaargewond en is naar het ziekenhuis gebracht. Het derde slachtoffer kon ter plaatse behandeld worden. De politie heeft vier verdachten aangehouden.

Een 31-jarige man is op straat opgepakt, drie anderen zaten in een auto toen ze werden aangehouden.  

"Op straat is een levensreddende 'operatie' uitgevoerd", meldt de Rotterdamse politie die met veel mensen zorg verleent. De toestand van de 22-jarige is zorgelijk. 

Het incident gebeurde vlakbij de discotheek Club Vibes. De politie denkt dat een ruzie aan de steekpartij vooraf is gegaan. Volgens de club waren de vier verdachten voorafgaand aan het incident aan de deur geweigerd. 

"Op dit moment is het beeld dat de slachtoffers deel uitmaakten van een groep vrienden en zij hun belagers niet kenden", aldus de politie. 

Wil jij elke ochtend direct weten wat je 's nachts gemist hebt en wat er die dag gaat gebeuren? Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief!