De twee slachtoffers van een mysterieus ongeval op de A73 bij Sint Odiliënberg van woensdagnacht zijn afkomstig uit Roemenië. Het is nog niet duidelijk wat zich precies heeft afgespeeld.

Rond 0.30 uur kreeg de politie de melding binnen dat er "iets" op het wegdek van de A73 zou liggen. Dat bleek een lichaam te zijn.

Verderop werd in een maïsveld een auto gevonden met daarin een zwaargewonde vrouw. Zij is met de traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.

"Aan de hand van persoonlijke documenten die in de auto zijn aangetroffen gaat de politie ervan uit dat beide betrokkenen uit Roemenië komen", meldt de politie donderdagmiddag. "De familie van de slachtoffers is op dit moment nog niet geïnformeerd."

Een woordvoerder laat weten dat momenteel nog niet met de gewonde vrouw gesproken kan worden. Mogelijk kan zij pas volgende week meer informatie geven. In het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen.

Wil jij elke ochtend direct weten wat je 's nachts gemist hebt en wat er die dag gaat gebeuren? Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief!