Twee mannen zijn woensdagavond gewond geraakt nadat in Tilburg een vechtpartij met meerdere betrokkenen uitbrak bij een vermoedelijke burenruzie. Een zestigjarige man is aangehouden.

De politie kreeg woensdagavond rond 21.30 uur melding dat een woning in de Kornhoenstraat vernield werd. Een uur later kwamen er meerdere paniekmeldingen binnen dat een groep van tien personen aan het vechten was.

Daarbij werden volgens de politie 'slagwapens' gebruikt en werden verschillende ramen gebroken. Meerdere agenten werden opgeroepen en troffen bij aankomst een "zeer grimmige situatie" met agressieve personen en paniekerige mensen aan.

In een woning in dezelfde straat troffen de agenten een 63-jarige en een 35-jarige man met steekwonden aan, die naar het ziekenhuis werden gebracht. Een derde man zou zijn geslagen met een wapen.

De zestigjarige verdachte uit Tilburg zit vast voor verhoor. De recherche doet onderzoek. Ook is de technische recherche aanwezig om sporenonderzoek te doen.

Wil jij elke zaterdag het beste van de economie- en techredactie in je mailbox? Abonneer je dan nu op onze Zaken van Morgen-nieuwsbrief!