Zaterdag belooft een mooie, zonnige dag te worden. De temperaturen liggen tussen de 8 en 10 graden, maar door de oostenwind kan het een kouder aanvoelen. 

In de ochtend is het fris. Wie vroeg de deur uit gaat, moet rekening houden met een gevoelstemperatuur van min 3 graden. Eventuele wolkenvelden lossen snel op en in het hele land wordt het overdag stralend, zonnig weer.

Bij de intocht van Sinterklaas in Zaanstad wordt het ongeveer 7 graden. Door de oostenwind voelt het echter een stuk kouder aan en ligt de gevoelstemperatuur rond 3 graden. 

Vanavond en vannacht blijft het helder en koud. In het hele land komt lichte vorst voor. Langs de grens met Duitsland kan het zelfs min 4 graden worden. 

Ook zondag belooft het zonnig te worden. Wel ligt de gevoelstemperatuur nog lager dan op zaterdag en komt die maar net boven het vriespunt uit. Het is koud voor de tijd van het jaar.

Komende 5 dagen Max. Min. Wind
Woensdag O 2
Donderdag O 4
Vrijdag -1° O 4
Zaterdag -2° ZO 4
Zondag ZZO 4

Wil jij elke ochtend direct weten wat je 's nachts gemist hebt en wat er die dag gaat gebeuren? Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief!