Dinsdagmiddag wordt enorm zonnig met een temperatuur tot 14 graden. In de ochtend is het op veel plaatsen echter nog aardig bewolkt en kan er ook nog een bui vallen.

De buien vallen vooral in het noorden en het westen van het land. Daar is ook de meeste bewolking. In de middag wordt het in het hele land zonnig. 

De temperatuur stijgt niet in vergelijking met de afgelopen regenachtige dagen, maar met 14 graden is het alsnog warm voor de tijd van het jaar. 

Ook na dinsdag blijft het zonnig. Vooral donderdag lijkt een mooie dag te worden. 

Doordat de bewolking de komende dagen grotendeels wegtrekt, wordt het 's nachts wel een paar graden kouder dan de afgelopen nachten. Op sommige plaatsen kan de temperatuur dalen tot onder het vriespunt. Overdag blijft het rond de 12 tot 14 graden.

Het opklaren van de lucht zorgt er de komende dagen voor dat vallende sterren beter te zien zijn. Doordat twee meteorenzwermen langs de Melkweg trekken, zijn er veel vallende sterren te zien. 

Komende 5 dagen Max. Min. Wind
Zondag Z 4
Maandag Z 3
Dinsdag ZO 5
Woensdag ZO 4
Donderdag ZW 3

Wil jij elke ochtend direct weten wat je 's nachts gemist hebt en wat er die dag gaat gebeuren? Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief!