Woensdag blijft het op veel plaatsen droog, hoewel er wel hoge en middelhoge wolkenvelden te zien zijn. De temperatuur stijgt 's middags naar 10 tot 12 graden.

In de vroege ochtend is het bewolkt en komen er enkele buien voor. Vanuit het zuiden wordt het echter op steeds meer plaatsen droog. In de loop van de ochtend klaart het verder op, al drijven er hoge en middelhoge wolkenvelden voorbij.

's Middags blijven die wolkenvelden hangen, maar valt slechts lokaal een enkele bui. Zo nu en dan breekt zelfs de zon door. De temperatuur komt uit tussen de 10 en 12 graden, met een matige wind vanuit het zuiden.

's Avonds neemt de bewolking verder toe en kunnen er eerst in het zuiden en vervolgens in het westen regenbuien vallen.

In de nacht naar donderdag zijn er wolkenvelden en ook enkele opklaringen, vooral landinwaarts. Op de meeste plaatsen blijft het droog en de minimumtemperatuur loopt uiteen van 5 graden landinwaarts tot 9 graden aan de kust.

Donderdag overdag is er af en toe zon. In de loop van de dag wordt de bewolking dikker en gaat het van het zuiden uit hier en daar licht regenen. De middagtemperatuur komt rond de 12 graden uit en er staat een overwegend matige zuidoostelijke wind.

Bekijk hier het actuele weer