De achttienjarige man uit Rotterdam die vastzit op verdenking van het gewelddadig verkrachten van een jonge vrouw op 21 juli, wordt ook verdacht van het aanranden van een andere vrouw diezelfde dag.

Dit blijkt uit gegevens van de rechtbank. De man, Gerson F., staat volgende week vrijdag terecht voor beide zaken in een niet-inhoudelijke zitting. 

Uit deze tenlastelegging blijkt dat de man verdacht wordt het slachtoffer van de aanranding van achteren te hebben benaderd, een hand op haar mond te hebben gelegd en vervolgens haar bil zou hebben betast. 

Het slachtoffer van de verkrachting werd in de vroege ochtend bij haar woning aangevallen. Ze raakte ernstig gewond, uit de tenlastelegging blijkt onder meer dat de verdachte haar probeerde te wurgen met een t-shirt. De jonge vrouw moest met spoed naar het ziekenhuis, waar ze is geopereerd. 

F. wordt naast verkrachting ook verdacht van poging tot moord. Ook zou hij in juli en april mobieltjes hebben gestolen en in maart een portemonnee hebben weggenomen.