Een schietincident in een woning in Amsterdam-Zuid heeft aan een gezin en een familielid het leven gekost. Het is nog onduidelijk of het gezin bekend was bij hulpinstanties.

De politie vermoedt dat een vijftigjarige man zijn vrouw (30), dochtertje (5) en een andere vrouw (67) heeft gedood en daarna zelfmoord heeft gepleegd.

Een woordvoerder van de politie kan nog niet zeggen wie het 67-jarige slachtoffer is, maar wel is zeker dat het om een familielid gaat.

Agenten troffen de slachtoffers aan in een woning in de Herculesstraat. Dit gebeurde nadat een buurtbewoner alarm had geslagen, omdat er "iets aan de hand was in de woning".

De politie heeft een groot gedeelte van de straat in de Stadionbuurt afgezet voor onderzoek. De woordvoerder kan nog niet zeggen tot wanneer het onderzoek op locatie duurt. Het forensisch onderzoek is zo goed als afgerond. 

Politie doet onderzoek na schietincident in woning Amsterdam
24
Politie doet onderzoek na schietincident in woning Amsterdam

Wil jij elke ochtend direct weten wat je 's nachts gemist hebt en wat er die dag gaat gebeuren? Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief!