Woensdag is het overwegend zonnig en wordt het 17 tot 19 graden. Donderdag wordt het pas echt mooi nazomerweer met temperaturen tussen de 20 en 22 graden. Richting het weekend koelt het weer meer af.

Na een frisse nacht wordt het woensdag zonnig en droog. In de kustgebieden en rond het IJsselmeer kan het nog flink waaien. In de rest van het land is de wind matig. De temperaturen van 17 tot 19 graden zijn normaal voor deze tijd van het jaar.

Donderdag is de mooiste dag van de week. Op de meeste plaatsen is het zonovergoten, hoewel het noorden iets meer kans maakt op bewolking. Het blijft overal droog. Het wordt met temperaturen tussen de 20 en 22 graden aangenaam warm.

Vrijdag is het alweer gedaan met het mooie nazomerweer. Door een frisse wind komen de temperaturen niet boven de 18 graden uit. In het weekend blijven de temperaturen rond datzelfde punt hangen en wisselen zon en regen elkaar af.

Wil jij elke ochtend direct weten wat je 's nachts gemist hebt en wat er die dag gaat gebeuren? Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief!