Bij het gezinsdrama in Papendrecht heeft de vader waarschijnlijk zijn vrouw en twee kinderen om het leven gebracht, waarna hij zichzelf van het leven heeft beroofd, meldt de politie op basis van de eerste onderzoeksresultaten.

Om te achterhalen wat er precies is gebeurd, is het onderzoek door de politie onder leiding van het Openbaar Ministerie (OM) nog steeds in volle gang. De recherche doet buurtonderzoek en er wordt gesproken met getuigen en andere direct betrokkenen. 

Het gezin werd zaterdagochtend aangetroffen in hun woning, nadat rond 10.30 uur een melding binnenkwam van een woningbrand.

De familie van de slachtoffers wordt bijgestaan door familierechercheurs, aldus de politie.

Politie doet forensisch onderzoek in woning Papendrecht
29
Politie doet forensisch onderzoek in woning Papendrecht

Gezin sinds zomer 2017 in beeld bij politie en zorginstanties

Zaterdag meldde justitie dat er sporen van geweld waren aangetroffen op de lichamen en dat het gezin mogelijk niet door de brand om het leven was gekomen. 

Het gezin was sinds de zomer van vorig jaar na incidenten in beeld gekomen bij zowel de politie als bij zorginstanties. Dit ging om overlast en huiselijke ruzies. 

De kinderen waren vier en zes jaar oud, de man en de vrouw beiden 32.

Wil jij elke ochtend direct weten wat je 's nachts gemist hebt en wat er die dag gaat gebeuren? Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief!