Woensdag is het net als de afgelopen dagen zonnig en vrijwel droog. Het zal een van de laatste zomerse dagen van 2018 zijn, met temperaturen boven de 20 graden. 

Het wordt deze dag 21 graden op de Wadden en 26 of 27 graden dieper landinwaarts. De kustprovincies kampen met wat wolkenvelden, maar verder is het overal vrij zonnig. Regen ligt woensdag ook niet in de lijn der verwachtingen. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig.

Mensen die van zomers weer houden, kunnen donderdag ook hun hart ophalen. Het wordt zonnig met een paar wolken en het blijft droog met een gemiddelde temperatuur van 24 graden. Het lijkt echter wel de laatste zomerse dag van dit jaar te worden. 

Vrijdag slaat het weer namelijk om en gaat het enige tijd regenen. Ook kan het gaan onweren. De thermometer zal nog maar heel sporadisch lokaal de 20 graden benaderen. De temperatuur zal dan over het algemeen rond de 16 graden liggen. In het weekend blijft het fris met 15 tot 17 graden, regen en heel af en toe een zonnetje.

hittekaart
Komende 5 dagen Max. Min. Wind
Maandag -7° Z 3
Dinsdag -2° Z 4
Woensdag -2° Z 2
Donderdag -3° NO 3
Vrijdag -4° ZW 3

Wil jij elke ochtend direct weten wat je 's nachts gemist hebt en wat er die dag gaat gebeuren? Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief!