Een 24-jarige man uit Dalfsen is dinsdagmiddag aangehouden voor een steekpartij bij een speeltuin in Zwolle. De zeventienjarige jongen die eerder werd opgepakt, blijkt onschuldig te zijn.

De politie meldt dinsdag ook dat een 21-jarige vrouw uit Dalfsen is aangehouden. Zij wordt verdacht van het afleggen van een valse verklaring om de aanhouding van de vermoedelijke dader te voorkomen.

De identiteit van de twee verdachten uit Dalfsen kwam na onderzoek naar voren. De man wordt verdacht van poging tot doodslag.

De steekpartij vond zondagmiddag plaats op de Van Galenstraat. Een 35-jarige man raakte hierbij zwaargewond. In de daaropvolgende nacht werd een zeventienjarige Zwollenaar aangehouden. Hij mocht dinsdagochtend naar huis.

Volgens lokale media was het slachtoffer met zijn kind in de speeltuin. De man zou zijn gestoken nadat hij een opmerking maakte toen de dader een joint opstak.

Wil jij elke ochtend direct weten wat je 's nachts gemist hebt en wat er die dag gaat gebeuren? Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief!