Een 28-jarige man en een 23-jarige vrouw zijn in de nacht van zaterdag op zondag ernstig gewond geraakt in Groningen. Ze werden op de Bornholmstraat aangereden door een auto die daarna doorreed. De politie heeft die waarschijnlijk gevonden en een verdachte aangehouden.

Volgens RTV Noord zaten de slachtoffers op de fiets. Het gaat om een man en een vrouw. Beide slachtoffers zijn afkomstig uit Groningen. Het is nog onbekend hoe het met hen gaat. De politie berichtte eerst dat het zou gaan om drie slachtoffers, maar meldde een uur later dat het er drie zijn.

De politie was op zoek naar een witte of beige Volvo, met in het kenteken de letters VR. Deze werd rond 11.30 uur gevonden. De verdachte is in de omgeving aangehouden.

De politie riep via Twitter op naar de auto uit te kijken. De Bornholmstraat, die in het zuidoosten van de stad ligt, is afgesloten.

Op de plaats van het ongeval waren meerdere ambulances aanwezig. De politie doet nog sporenonderzoek.

Wil jij elke ochtend direct weten wat je 's nachts gemist hebt en wat er die dag gaat gebeuren? Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief!