Het verkeer op de A4 van Den Haag naar Amsterdam werd donderdagochtend gehinderd door een ongeluk dat gebeurde bij Zoeterwoude-Dorp. Door het ongeluk waren drie banen afgesloten.

Eerder stond op de A4 in de richting van Den Haag naar Amsterdam een lange kijkersfile. In de richting van Amsterdam naar Den Haag was bij Hoofddorp een ongeluk gebeurd tussen een vrachtwagen en een personenauto. Daardoor was de weg enige tijd helemaal dicht.

Bij dat ongeluk viel één gewonde, die afgevoerd is naar het ziekenhuis. Er werden meerdere ambulances en een traumahelikopter opgeroepen.

Rond 9.15 uur werd de A4 in de richting van Den Haag weer vrijgegeven.

Tunnelbuis A4 werd afgesloten door ongelukken

Op de A4 van Rotterdam naar Den Haag gebeurde twee ongevallen. Voor zover bekend raakte daarbij niemand gewond. De linkertunnelbuis richting Vlaardingen was enige tijd afgesloten. Olie dat op het asfalt terecht was gekomen moest worden weggehaald, meldde Rijkswaterstaat.

Ook op de A12 bij Nieuwerbrug, op de A58 bij Etten-Leur en op de A27 bij Gorinchem gebeurden ongelukken die voor vertraging zorgden. 

Geen verkeer op de A4 in de richting van Den Haag.

Wil jij elke ochtend direct weten wat je 's nachts gemist hebt en wat er die dag gaat gebeuren? Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief!