Het wordt maandag iets warmer dan in het weekend, maar de kans op regen blijft vooral 's ochtends groot. In de middag klaart het op veel plaatsen op.

De stevige buien van de vrijdag, zaterdag en zondag blijven maandag achterwege. Als het regent, is dat minder hard dan in het weekend. 

De kans op zon neemt zeker in de middag aanzienlijk toe. De temperatuur kan dan, vooral in het zuiden, oplopen tot 22 graden. Langs de kust wordt het ongeveer 18 graden. De wind neemt iets af en komt vanuit het westen. 

Dinsdag wordt het warmer dan maandag. De wind neemt flink af, waardoor de gevoelstemperatuur ook stijgt. Het wordt tussen de 20 en 23 graden. Woensdag en donderdag gaat het waarschijnlijk weer regenen, waardoor de temperatuur ook weer licht zal dalen.

Komende 5 dagen Max. Min. Wind
Zondag Z 4
Maandag Z 3
Dinsdag ZO 5
Woensdag ZO 4
Donderdag ZW 3

Het weer op vakantie

Duitsland heeft te maken met hetzelfde weer als Nederland, regenachtig met hier en daar zon. In het midden van Europa stijgt de temperatuur weer tot ongeveer 25 graden. Ook in Oostenrijk en de Alpen wordt het warmer, waardoor de sneeuw die zondag viel, weer gaat smelten.

In Frankrijk, Spanje en Portugal blijft het zomer. Met temperaturen vanaf 25 graden is het warm en het blijft zonnig. Ook de komende dagen blijft het daar zonnig. In de meeste andere delen van Europa is het regenachtig.

Bekijk hier de vooruitzichten voor de hele wereld.

Wil jij elke ochtend direct weten wat je 's nachts gemist hebt en wat er die dag gaat gebeuren? Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief!