Vrienden en bekenden van de in Italië omgekomen Koen van Keulen hebben donderdagavond een herdenkingstocht gelopen voor de jongen. Er zijn bloemen neergelegd bij zijn ouderlijk huis in Soest. 

De herdenkingstocht ging rond 19.15 uur van start bij de kruising van de Ferdinand Huycklaan met de Peter van den Breemenweg. 

Vanuit hier ging de groep naar het ouderlijk huis van de jongen, waar mensen hun meegenomen bloemen en kaartjes konden neerleggen. Volgens journalisten ter plaatse hebben er tientallen mensen meegelopen.

Van Keulen zal vrijdag worden begraven. In het Italiaanse dorp Pacengo, waar de jongen met zijn familie en vrienden vakantie vierde, is dan ook een herdenking. 

Politie: 'Koen van Keulen viel in een greppel van zes meter diep'
60
Politie: 'Koen van Keulen viel in een greppel van zes meter diep'

Jongen viel in water

Van Keulen verbleef met familie en vrienden op een camping met de naam Euro Camping Pacengo. Het lichaam van de zeventienjarige jongen werd op maandag 23 juli gevonden na een vermissing van vier dagen.

Van Keulen heeft na een stapavond in Italië langs de weg gelopen, maar viel 6 meter naar beneden in een rivier. Hij kwam hier niet op eigen kracht uit en verdronk.

Wil jij elke ochtend direct weten wat je 's nachts gemist hebt en wat er die dag gaat gebeuren? Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief!